Una XXIV jornada fantàstica! Gràcies a tots!

Aquest divendres 19 d’octubre s’ha realitzat la XXIV Jornada de Cirurgia als Hospital de Catalunya al Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Els 270 assistents a aquesta jornada han pogut gaudir de les 4 taules de ponències, plenes totes elles de ponents de gran nivell, i compartir i discutir sobre molt bones comunicacions científiques tant orals, pòsters i vídeos.

A la inauguració oficial de l’esdeveniment hem pogut comptar amb la gran companyia de l’Il·lustríssim alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i recordar al costat d’ell els 850 anys d’història que hi ha darrere d’aquest hospital. Pel que fa als premis

anuals de la Societat Catalana de Cirurgia, hem pogut gaudir de dos grans ponències realitzades pel Dr. J. Vicente Roig (Premi Virgili) i el Dr. J. Van Lanschot (Premi Gimbernat).

S’ha respirat un gran ambient i s’ha objectivat el gran nivell quirúrgic del nostre país. Gràcies a tots els que ens heu acompanyat i heu ajudat a fer d’aquestes jornades alguna cosa per recordar i un punt de partida per al futur.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *