Presentació sobre GIST gàstric

Avui dilluns 13-3-17 s’ha realitzat nova sessió de formació contínua avançada de la Societat Catalana de Cirurgia a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. Els assistents han pogut escoltar una fantàstica presentació del Prof. Pascual Graella sobre la “Actitud terapèutica a l’esòfag de Barret” realitzada de forma amena i instructiva.

Acompanyant-lo, entre d’altres ponents, hem tingut la sort de comptar dins del programa del dia amb la Dra. M.I. Pros del nostre servei que ha presentat un cas sobre GIST gàstric perfectament exposat i, per descomptat, també molt instructiu.

Gràcies a ella i per la nostra convicció de la utilitat de la xarxa en la docència, vam inaugurar la secció de Sessions on presentar documents útils elaborats per tots els companys del servei. En ella podreu trobar la presentació de la Dra. Pros i, en el futur, tots aquells que elaborem i trobem d’utilitat per a tots els nostres companys de professió.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *