Pandèmia COVID-19

El nou SARS-COV-2 ha alterat el nostre dia a dia i les rutines a les quals estàvem acostumats. Entre altres coses, ha obligat a suspendre l’activitat quirúrgica no urgent de molts hospitals (inclòs els propi) per a poder tractar a tots aquells afectats per la pandèmia i, òbviament, a tots aquells afectes per patologies urgents al marge del nou virus. Tots seguim treballant dur per poder fer front a aquesta pandèmia.

Des d’aquí recordar i demanar un esforç col·lectiu per a poder mantenir i seguir les mesures recomanades per les autoritats sanitàries.

Higiene de mans Distància 1,5m Mascareta Queda’t a casa

Cal recordar que, davant de qualsevol problema urgent, seguim aquí per atendre’ls.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *